Egy nagyon hosszú, ugyanakkor eredményes szezon végéhez közeledik a Haladás VSE élvonalbeli futsalcsapata, amelyet a sérülések sem kerültek el. Kisebb-nagyobb ideig meghatározó játékosok nem állhattak Juanra Calvo rendelkezésére. Ennek fényében még értékesebbek azok a sikerek, amelyet Dróth Zoltánék értek el a hazai és a nemzetközi porondon is.

A magyar bajnoki döntőben idén is a két legjobb csapat mérkőzik meg: a Haladás ellenfele a Berettyóújfalu lett, amely az utolsó körben biztosította helyét a fináléban. A szombathelyiek hazai környezetben és idegenben is megnyerték a találkozóikat – az elsőt könnyebben, a Berettyó otthonában viszont végletekig kiélezett derbit zsebelhettek be.

Péntek kora délután pedig pont kerülhet a mondat végére és ismét bajnoki címet ünnepelhet a Haladás VSE. Ettől már csak kétszer 20 perc és egy győzelem választja el Juanra Calvo tanítványait. Új elemekre aligha lehet számítani, hiszen két-három naponta lépnek már pályára a csapatok, így az utolsó erőket kell mozgosítania a főszereplőknek. Tehát péntek délután irány a Haladás Sportkomplexum, szurkoljuk ki együtt a vasi csapat a bajnoki aranyérmét!

Haladás VSE – MVFC-Berettyóújfalu
2022. június 3. – 16:15 (M4 Sport +)
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!