Ma este az ötödik meccs dönti el a bajnoki cím sorsát a Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – Egis Körmend fináléban. A párharcot vívó felek eddig egy hazai és egy idegenbeli meccset tudtak megnyerni a párharc során.

Az Egis Körmend a döntő párharc eddigi 4 mérkőzésén 72 pontot átlagolt. A Rába partiak legutóbbi meccsen szerzett 62 pontja az idei szezon második legkevesebb pontja volt. A körmendi pontok 58%-át a csapat légiósai szerzik.

A bajnoki címvédő mestere, Milos Konakov a sárga-feketék közösségi oldalán mondta el várakozásait.

Az előző mérkőzésen nagyon jól játszottunk, fejben rendkívül erősek voltunk, ezt szeretném látni a párharc ötödik összecsapásán is. Nehéz bármit is mondani, hiszen egy mérkőzésen bármi megtörténhet. Abban biztos vagyok, hogy a teltházas Arena Savaria, kiváló szurkolóink segíteni fognak – fogalmazott a Falco vezetőedzője.

A 2-2-es állás után mondhatjuk, hogy az esélyek kiegyenlítettek, bár a bajnoki címvédő élvezheti a hazai pálya előnyét. Egy biztos, valamelyik vasi csapat negyedszer lesz bajnok, a kérdés csak az, hogy a Falco egymás után harmadszor vagy a Körmend a 2003-as siker után 19 évvel újra?

A feldobás 18 óra 30 perckor lesz, aki nem jutott jegyhez vagy nem tud az Arena Savariába njelen lenni, az megnézheti a csúcsderbit az M4Sport+-on!  

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!