A Király SE hivatalos honlapján keresztül számolt be arról, hogy partneri megállapodást kötött a szintén megyei I. osztályban szereplő Vasvár gárdájával. 

Az együttműködés egész pontosan a Vasvár VSE amatőr és grassroots sportszervezete, valamint a Király Sportegyesület B tehetségközpontja között jött létre.

A Vasvár VSE négynapos utánpótlás edzőtáborában, a gyerekek előtt írták alá a felek a papírokat, amelyek Király Gábor egyesületi elnök (Király SE), és Németh Attila elnök (Vasvár VSE) reményei szerint is mindkét fél számára kölcsönösen előnyös együttműködést eredményezhetnek.

A házigazda szakosztályvezetője, dr. Fukszberger Balázs a jelen lévő 30 utánpótláskorú focistapalántához is szólt, amikor arról beszélt, hogy az együttműködés az ő érdeküket szolgálja, hiszen a vasvári klub szakmai vonalon – közös edzések, felmérések, konzultációk formájában – ezentúl számíthat majd a KSE segítségre, a legtehetségesebb srácok pedig lépésről lépésre haladva – akár a Király Sportegyesület érintésével – teljesíthetik be álmaikat – írja a kiralysportegyesulet.hu.

A teljes cikk ide kattintva, a szombathelyiek honlapján elérhető.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!