A Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban is pattogott a labda a hétvége során, az északi csoport rangadójára pedig ki is látogattunk. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Hazai pályán aratott egyaránt 5:1-es sikert a Szeleste-Pósfa, valamint a Bozsok gárdája is, előbbi a Mersevát, utóbbi a Kemenesmagasi ellen. Nyolc gólos kiütést mért a Pecölre az Újperint csapata, míg a Sé és a Gencsapáti egy góllal bizonyult jobbnak hétvégi ellenfelénél. A játéknapot az élről váró Lukácsháza az akkor még 2. helyen álló Uraiújfaluval csapott össze, a forduló rangadójára pedig mi is kilátogattunk.

A kissé szeles időben hideg sör, és szép számú nézősereg fogadta a csapatokat. A találkozó azonban végig a vártnál sokkal alacsonyabb színvonalat hozott, az első félidőben a kevés adódó lehetőség egyikét kihasználta a Lukácsháza, amely így előnnyel vonulhatott a szünetre. A második etapban aztán korán megfogyatkozott a vendég csapat, így az uraiak emberelőnyben támadhattak az egyenlítésért, ám nem volt meg a kellő minőség a játékukban. A 90. percben aztán végül összejött a pontmentés, az újfalusiak csereként beálló támadója remekül csapott le egy jobboldali beadásra, majd juttatta a játékszert a hosszú sarokba. A lefújást követően enyhe szóváltás alakult ki a két csapat szurkolói között, ám komolyabb összetűzésre nem került sor. Igazságos pontosztozkodás egy gyenge színvonalú, előzetesen rangadónak kikiáltott találkozót követően.

Jegyzőkönyvek, tabella

Fordulatos találkozót hozott a Telekes körmendi vendégjátéka, ám a fordulatokból a vendég alakulat jött ki jobban, így a címvédő zsinórban a második vereségét könyvelhette el. A hétvége egyetlen gól nélküli találkozóját vívta egymással az Egyházasrádóc és a Felsőcsatári, de a Vasszécseny és a Tanakajd is megosztozott a bajnoki pontokon. Tovább folytatta hibátlan sorozatát a Csákánydoroszló, de a Nádasd és az Őriszentpéter is három pontnak örülhetett az 5. játéknapon.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!