A Vas Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságokban is pattogott a labda a hétvégén, a magasabb osztályokhoz hasonlóan itt is a 6. fordulót rendezték meg.

Jegyzőkönyvek, tabella

Hazai pályán aratott nagyon sima győzelmet a sereghajtó ellen a Rábagyarmat gárdája, mellettük pedig a Csörötnek, a Gersekarát és a Szalafő is saját közönsége előtt gyűjtötte be a 3 pontot. Izgalmas mérkőzésen osztozkodott egymással a pontokon az Oszkó-Győrvár és a Magyarszecsőd. A címvédő ezzel másodszor botlott a szezon során.

Jegyzőkönyvek, tabella

A harmadosztályban szokatlan, hogy egy találkozón nem születik gól, ám a Jákfa és a Bő ezúttal nem bírt egymással. Szintén döntetlent hozott az Izsákfa és a Sótony derbije, ám itt 4 gólt is láthattak a nézők. Az Ostffyasszonyfa a Sorkifaludnak, az Ikervár pedig az Ölbőnek lőtt 4 gólt. A Simaság és a Rábasömjén a forduló előtt egymás mellett állt a tabellán, rangadójukra pedig mi is kilátogattunk. A találkozó első játékrésze egyértelműen a hazaiaké volt, a félidő előtt sikerült is megszerezniük a vezetést. A második etap is sági fölénnyel indult, ennek eredményeképp tovább növelte előnyét a hazai alakulat, ám ezt követően átvette a játék irányítását a hajrában emberelőnybe is kerülő Rábasömjén, ám erejükből csak egy büntetőből elért szépítésre futotta.

Jegyzőkönyvek, tabella

Nem igazán alakultak szorosan a szombathelyi régió küzdelmei a 6. fordulóban, a Gyöngyösfalu – Kőszegfalva derbit kivéve minden pályán több gólos győzelmek születtek, érdemes azonban egy szóval kitérni a gyöngyösfalusiak sikerére, mivel hosszú idő után ünnepelhettek ismét győzelmet a klubnál.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!