A sajtótájékoztatón Dr. László Győző, Szombathely sportért is felelős alpolgármestere, Tóth Kálmán, a Falco KC felügyelő bizottságának elnöke, a város sportbizottságának elnöke, Gráczer György, a Falco KC ügyvezetője, valamint a szponzorok képviselői vettek részt. Az egy régi és egy új szponzor bejelentése kapcsán Dr. László Győző és Tóth Kálmán is azt hangsúlyozta, mennyire örül az újabb szponzor megjelenésének.

Gráczer György örömét fejezte ki, hogy a Volvo Alpok Autó KFT. továbbra is a bajnokcsapat kiemelt szponzorai között szerepel, és a tavalyi névadó szerep után ebben a szezonban ismét 8 számjegyű összeggel támogatja a csapatot. Az új szponzor az idei évad mezén is megtalálható MVD-SZIG Kft. lett, a lapostető szigeteléssel foglalkozó cég szintén kiemelt szponzori státuszt érdemelt ki, hiszen ez a vállalkozás is 8 számjegyű összeggel támogatja a csapat költségvetését.

Hazafi László, a Volvo Alpok Autó Kft. ügyvezetője elmondta, hogy bízik a hasonlóan sikeres folytatásban.

– A tavalyi szezonban Falco-Volvo Alpok Autó Szombathelyként lettünk bajnokok, hasonló sikereket kívánok az idei szezonra is – fogalmazott Hazafi László.

Az új támogatót három ügyvezetőjük, Danka Tamás, Vida Attila, és Mikula Albert képviselte.

– Nagy sikerként könyveljük el a rendkívül patinás múltú és már Európában is sikeres csapat támogatását. Bízunk a hosszútávú együttműködésben is – emelték ki az MVD-SZIG Kft. ügyvezetői.

A Falco ma este már bizonyíthat is támogatóinak, 18 órakor ugyanis a Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában a spanyol UCAM Murcia ellen ugorhatnak Keller Ákosék a labdáért. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!