A Vas Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságokban a 9. forduló küzdelmeit rendezték meg, mindhárom régióban potyogtak a gólok, nézzük is az eredményeket. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Magabiztos sikert aratott hazai pályán a Kondorfa, de a szakonyfalui közönségnek sem kellett izgulnia az Őrimagyarósd elleni végeredményt illetően. Egy góllal bizonyult jobbnak ellenfelénél a listavezető, míg a második helyen álló címvédő a Gersekarátot győzte le viszonylag könnyedén.

Jegyzőkönyvek, tabella

A 9. fordulóban ismét “kőszegi” rangadót vívtak a szombathelyi régióban, a Kőszegszerdahely pedig a Kőszegfalvát is legyőzte, míg a Kőszegi Lóránt FC csapata a Ják legyőzésével az élre ugrott. Ehhez kellett az is, hogy a Nárai kikapjon hazai pályán a Torony ellen a forduló rangadóján. Nagyon szorosan alakul az első 4 helyezés, lehetetlen megjósolni, hogy ki lesz a végső befutó.

Jegyzőkönyvek, tabella

Csupán egy vendég siker született a sárvári körzetben: a Simaság volt az egyetlen gárda, aki a 9. játéknapon otthonától távol tudta begyűjteni a 3 bajnoki pontot. Szoros összecsapást hozott a Kenyeri és a Jákfa ütközete, míg a forduló legsimább győzelmét az ölbőiek aratták a sereghajtó és kilátástalan helyzetben lévő Mesteri felett.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!