Nincs megállás a Merkantil Bank Ligában, a békéscsabai és a Budafok elleni hazai döntetlen után ma kora délután Mosonmagyaróváron vendégszerepel a Hali.

Az újonc mosonmagyaróváriak Varga László irányításával kezdték meg az NB II-es bajnokságot, majd a 8. fordulót követően – a gyenge eredmények miatt – edzőt váltottak: Varga ment, Horváth Csaba – megbízőtt edzőként – érkezett. Majd egy hónappal később, október 12-én véglegesítették a korábban az óvári utánpótlásban, majd a megyei I. osztályú csapatnál dolgozó szakembert. Horváth vezetésével megindult felfelé a Mosonmagyaróvár, jelenleg 18 ponttal a 16. helyen áll a kék-fehér együttes – írja a haladas.hu.

Az óváriak jó formában vannak, utolsó hat bajnokijukból négyet megnyertek – legutóbb meglepetésre a megyei rangadón 1-0-ra nyertek az ETO FC Győr otthonában. A gólt az a Monori Norbert szerezte csereként beállva, aki a legutóbbi bajnokságban még a Haladásban futballozott. A csatáron kívül Czingráber Máté és Dezamits Dominik is szerepelt Szombathelyen. Az óváriaknál akad néhány korábban az NB I-ben is szerepelt futballista, például a csapatkapitány, belső védő Debreceni András, Illés Dávid, Sajbán Miklós, Mahir Jasarevic. Legeredményesebb játékosuk Nagy Kornél és Végh Bence három-három góllal.

A szombathelyiek jó hangulatban készültek a héten, de már a döntetleneket szeretnék győzelemre váltani. Michal Hipp, a Hali vezetőedzője szerint az elmúlt fordulókban bebizonyosodott, mennyire kiegyenlített az NB II-es mezőny. Hipp mester szeretné, ha javítana a zöld-fehér gárda, hiszen a 2 döntetlen után nagyon kellene már az újabb győzelem.

A szlovák mester a HaladásTV-nek nyilatkozott.

A Mosonmagyaróvár – Haladás bajnoki meccset 13 órától a helyszínről közvetítjük!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!