Az NB I-es bajnokságot visszafogottan kezdő Haladás visszatért a győzelmi ösvényre. Ezt végérvényesen ki lehet jelenteni, hiszen legutóbbi öt mérkőzése alatt 13 pontot szerzett és ezzel máris az élmezőnybe katapultálta magát a vasi gárda. Ráadásul a rivális csapatok botlása miatt elérhető távolságra van a Veszprém és a Berettyóújfalu együttese is a zöld-fehér alakulat számára.

Ehhez viszont folytatni kell azt a sikerszériát, amely hetek óta tart. A feladat viszont nagyon nehéz lesz, mert Kecskemétre nem nyerni járnak a csapatok. Az alföldi együttes, hasonlóan Juanra Calco gárdájához, kiváló időszakot fut. Egyetlen szépséghiba egy 5-3-as vereség, igaz ezt Berettyóújfaluben szenvedte el a ScoreGoal. Épp ezért nem szabad félvállról venni aktuális ellenfelét a Halinak.

Randkívül szervezetten védekezik a Kecskemét, amely nem termel támadóival sok gólt, ellenben az egyik legkevesebbet kapják. Ráadásul a Haladással azonos ponttal – ugyanakkor rosszabb gólkülönbséggel – az ötödik helyen áll. S hogy mennyire jó csapatról van szó? A nyitófordulóban Szombathelyen elért 4-4-es eredmény is jól tükrözi.

SG Kecskemét Futsal – Haladás VSE
2022. november 28. – 19:00
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!