Ma este Pakson szerepel a bajnoki címvédő, egyben listavezető szombathelyi gárda, az összecsapáson a 8. fordulóból elmaradt mérkőzést pótolják a felek.

Az Atomerőmű 4 győzelemmel és 4 vereséggel a 8. helyen várja a sárga-feketéket, otthon és vendégségben is egyaránt 2-2 győzelem és vereség a mérlegük. Érdekesség, hogy a legutóbbi 3 paksi vendégszereplés során győzni tudott a Falco, legutoljára mindez tetemes különbséggel sikerült. A kiváló védőmunkájának köszönhetően a paksiak meccsenként átlag 33,8 lepattanót szereznek és mindössze 77,1 pontot kapnak. Legjobbjuk, Deon Edwin 18 pontot átlagol, ez a mezőnyben több mint 50, a tripla vonalon túlról pedig 39%-nál is jobb mutatót jelent.

A szombathelyiek mestere szerint fegyelmezett játékra lesz szükség a győzelmi széria folytatása érdekében.

– Rutinos, jó csapat lesz a mai ellenfél, hiszen a Paks veszélyes rendezetlen védelem ellen. Házigazdáink szeretnek gyorsan játszani, de felállt védelem ellen is jó fegyverekkel rendelkeznek. Mivel több játékosuk is képes védelmet bontani, nagyon fegyelmezett játékra, jó védekezésre lesz szükségünk. Kemény meccsre van kilátás – fogalmazott a sárga-feketék közösségi oldalán Milos Konakov.

Az ASE Paks – Falco meccsen 18 órakor dobják fel a labdát. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!