A 3. fordulóból elhalasztott mérkőzést szerda este pótolta be az Egis Körmend élvonalbeli kosárlabdacsapat. Hatalmas küzdelem és sok pontatlanság borzolta a kedélyeket Szegeden. A Szedeák ugyanis kellő határozottsággal lépett fel, amellyel alaposan megnehezítette a Rába-partiak dolgát. Chambers extrájára volt szükség, hogy a Körmend ötpontos sikert arasson idegenben.

Ebből a sikerből kellene erőt merítenie az edzőcserét átesett vasi piros-feketéknek, amelyre az elkövetkezendő egy hét során három vérbeli rangadó is vár. December 17-én a Falco elleni ütközet koronázhatja meg a szerda esti soproni, no meg a ma esti Szolnokkal megvívott párharcot. A sorsolásnak és a nemzetközi kupaporondnak köszönhetően alakult így a forgatókönyv.

A sérülésektől megtizedelt Egis Körmend aktuális ellenfele nem véletlenül áll a tabella második helyén. Két veresége mellett valamennyi találkozóját megnyerte és zsinórban negyedik győzelmére készül. Legutóbb az Alba Fehérvár együttesét múlták felül Rudnerék egy fordulatos mérkőzésen 94-90 arányban. Szombaton vajon melyik arcukat mutatják a főszereplők? Este 18 órától kiderül…

Szolnoki Olajbányász – Egis Körmend
2022. december 10. – 18:00
Szolnok, Tiszaligeti városi sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!