Szerda este folytatódik a férfi élvonalbeli kosárlabda-bajnokság. Pályára lép az Egis Körmend is, amely ezúttal Pakson bizonyíthat. A 13. forduló rangadójának számít az összecsapás, amelyen mindkét gárda szeretné tudásának legjavát nyújtani és győzelemmel hangolni a közelgő karácsonyi ünnepekre. Ez azonban nem ígérkezik könnyű feladatnak egyik csapat számára sem.

Az Egis Körmend viszonylag kiegyensúlyozott teljesítménnyel kezdte a bajnokságot, majd néhány nem várt vereséget követően edzőcserén esett át a vasi piros-fekete együttes. Kocsis Tamás irányításával akadtak jó találkozói Rába-parti alakulatnak, ugyanakkor a kiemelt mérkőzéseiket rendre elveszítették. Így történt ez a legutóbbi fordulóban, amikor a címvédő Falco 95-89 arányban nyert a körmendi sportcsarnokban.

Az Atomerőmű hasonlóan hullámzó teljesítményre képes és ez az eredményeiken is meglátszik. Az előző játéknapon Szegeden egy ki-ki mérkőzést nyert meg a Paks egyetlen ponttal. Jelenleg az atomvárosiak és a Rába-partiak között két pozíció és egyetlen győzelem csak a különbség. Nagy kérdés tehát, hogy milyen napot fognak ki szerdán a főszereplők és ki várhatja felszabadultabban a karácsonyi ünnepeket.

Atomerőmű SE – Egis Körmend

2022. december 21. – 18:00

Paks, ASE Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!