Sokáig kérdőjeles volt a korlátozott anyagi források miatt, hogy idén focival búcsúztassák az utolsó napokat a sportbarátok. Aztán gondos előkészületeket követően 2022-ben ismét Szilveszter kupán mérik össze tudásukat a kispályás labdarúgás szerelmesei. Szerdán három kategória képviselői léptek pályára a Haladás sportkomplexumban kialakított pályákon. Izgalmak ban, fordulatokban és gólokban is gazdag találkozókat játszottak a főszereplők.

Elsőként a hölgyek bizonyíthattak kora reggeltől vívták a továbbjutást érő helyek megszerzéséért ádáz csatájukat. Ismerős arcokban és csapatokban ezúttal sem volt hiány, többen visszatérő együttesként vesznek részt az év végi megmérettetésen. Az első két helyen végzett csapatok örülhettek a nap végén, hiszen 30-án, a zárónapon előbb elődöntő, majd helyosztókon folytathatják szereplésüket. A hölgyekhez hasonlóan az öregfiúk is nyolc csapatot sorakoztattak fel.

Az idősebb generáció képviselői között is visszatérő együttesket üdvözölhettek a szurkolók. Akadtak olyan játékosok akik hosszú évtizedek óta vesznek részt a Szilveszter kupán. Bár a sebesség lehet hogy megkapott az öregfiúk képviselőinél, de taktikailag és technikai megoldásokban kiváló színvonalat kanyarítottak a főszereplők. A vártnak megfelelően a kiemelt együttesek biztosították helyüket az elődöntőben és velük is találkozhatnak a szurkolók az utolsó napon.

A nyílt kategória képviselői sem maradtak otthon a torna első játéknapján. A korlátozott idő és pályalehetőségek miatt akadt olyan csoport, amely 28-án megkezdte szereplését. A Haladás U17-es csapata közel állt a meglepetéshez azonban utolsó találkozóját elveszítve A kvartett harmadik helyen fejezte be a küzdelmeket. Csütörtökön a nyílt kategória többi csoportja lép pályára és próbálhatja meg kivívni a középdöntőbe való jutást. Ekkor is szép számú és szakértő közönséget várnak a Haladás Sportkomplexumba.

Az eredmények ezen a linken érhető el. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!