Mindig és minden körülmények között tiszteld az ellenfeled – tartja a régi mondás. A megfigyelések akár hosszú évtizedek során, de mindig beigazolódtak. Épp ezért érdemes hallgatni a bölcs öregekre, edzőkre, akik bizony sokkal többet láttak pályafutásuk, életük során, mint az ereje teljében és sikere csúcsán lévő aktív profi sportolók.

Talán ezt a szemléletet veszítették szem elől azok a bunyósok, akik riválisaikat nézték le, próbálták őket nevetség tárgyává tenni az adott mérkőzésen. Valaki gúnyosan kinevette és tett felé illetlen mozdulatokat, más körbetáncolta, de akadt olyan is, aki kivárt és hátba támadta ellenfelét. Bizony, ezen nem mindig sportszerű jelenetsorok, de a sors mindig kiegyenlíti a számlát.

Így történt az alábbi kis videón is, amely ismert és kevésbé ismert főszereplőkkel próbál nevelő célzattal szólni a szurkolókhoz valamint a feltörekvő titánokhoz. Ugyanis minden esetben érkezett a karma és a vesztesből győztes, a helyzeti előnyben lévő, esetleg sportszerűtlen sportoló pedig vesztessé vált. Nagyon tanulságos kis összeállítás a tisztelet megadásáról!

Forrás és Fotó: Youtube/Facebook

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!