A 36 éves múltra visszatekintő kispályás labdarúgó torna szép számú közönséget vonzott a második napon is. A Haladás sportkomplexum pályáján szerdán a hölgyek és az öregfiúk csoport mérkőzésére került sor, ugyanakkor egyik nyílt kategóriában érintett kvartett is a továbbjutásért bizonyíthatott. Csütörtökön viszont már csak utóbbi mezőnynek képviselői vívtak látványos mérkőzéseket. Izgalomtól pedig nem is volt hiány.

A vártnak megfelelően szép cselekben, látványos megoldásokban és pazar találatokban sem fukarkodott ez a játéknap. A korábbi években kiemeltként bizonyító csapatok ezúttal is fogasra tették a lécet. Komoly erősítésként korábbi profi labdarúgó és futsal játékosokat is felsorakoztattak ezek az együttesek. A legtöbb esélyes hibátlanul teljesítette csoport köröket is jutott tovább az első helyen.

 

A záró napon nemcsak a döntőket rendezik meg valamennyi kategóriában hanem újabb csoportkör vár profikra. Itt viszont már csak a legjobbak kerülhetnek az elődöntő ágra. A napi programod színesíteni fogja a hölgyek valamint az öregfiúk helyosztói. Először az elődöntőkre majd a döntőkre kerül sor, amelyek a délutáni órákban kerülnek megrendezésre. Péntek este pedig a nyílt kategória legjobbjai lépnek pályára hogy eldöntsék kik, melyik érmes helyeken fejezik be a 2022-es esztendőt.

Az eredménylista ezen a linken érhető el!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!