Mint ismert alaposan beindult az élet a kosárlabda berkein belül. Az Egis Körmend együttesénél ráadásul nemcsak az edzések és mérkőzések miatt, hanem a keretet illetően is akad csemegézni való. Az edzőváltást követően a csapat összetétele sem maradt érintetlen. Elsőként Robert Parrish távozott a Rába-parti együttestől, itt azonban nem állt meg a történet.

Mike Moore, a körmendi keretben nyújtott jó teljesíményére felfigyeltek már csapatok is. Mivel a vasi gárdának sikerült megállapodni új együttesével a kivásárlást illetően, nem gördített akadályokat a hármas és négyes poszton bevethető légiós távozása elé. Ugyanakkor gőzerővel megkezdődött a keresés a vezetőség részéről a mihamarabbi pótlásra.

Gyorsan sikerült is ráakadni a lehetséges utódra Eric Adams Jr. személyében. A 27 éves és 201 centiméter magas kosaras Finnországban pattogtatott. A Lapuan Korikobrat csapatától teszi át a székhelyét, ahol 12 pontot és 6 lepattanót átlagolt mérkőzéseként. Beillesztése a legfontosabb most a piros-feketék számára, akik az új találkozóra Adams mellett már Edwards-ot is mélyvízbe dobhatják.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!