Vallomást tettek a tanúk abban a verekedési ügyben, amelyben Szalai Ádám 86-szoros válogatott labdarúgó is érintett. A jelenleg még a svájci bajnokságban szereplő Basel alkalmazásában álló támadó többször is belerúgott egy fiatalba, állítása szerint azért, mert öccse védelmére kelt.

A korábbi információk szerint az összetűzés abból alakult ki, hogy egy buli után néhány fiatal megkérte a csatár öccsét, hogy készítsen róluk fényképet.

A sportoló testvére ezt megtagadta, amiből szóváltás alakult ki. Ezután Szalai Ádám, testvére védelmére kelve mellkason rúgta a 21 éves, Zsombor nevű fiatalt, aki a földön fekve is kapott egy rúgást a futballistától.

A Blikk nemrég arról értesült, hogy a sértett barátait tanúként hallgatták meg a rendőrök, akik a 21 éves sértett verzióját erősítették meg. A lap ezenkívül úgy tudja, hogy a nyomozók a szórakozóhely környékén lévő térfigyelő kamerák felvételeit is beszerezték.

„Megpróbálom a legrövidebben és legőszintébben összefoglalni a történteket. Valójában az öcsémmel voltam egy találkozón, majd az elköszönésünk után azt láttam, hogy négy nagyon részeg fiatal körbeveszi a testvéremet, az egyikük pedig olyasmit üvöltött az arcába, ami itt idézhetetlen lenne, de támadásra utalt. Jó néhány méternyi távolságból is úgy értékeltem, hogy meg akarják verni a testvéremet. Ezt természetesen nem hagyhattam, visszarohantam, és egy rúgással eltávolítottam a testvéremtől az üvöltöző embert” – nyilatkozta a korábban a Bundesligában légióskodó játékos a történtekkel kapcsolatban.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!