A Duna-Aszfalt DTKH Kecskemét csapata lesz a bajnok és listavezető ma esti ellenfele. A vendégek 11 győzelemmel és 8 vereséggel a tabella 5. helyén tanyáznak, érdekesség, hogy idegenben 6 győzelem és mindössze 3 vereség a kecskemétiek mérlege.

Nagyon jó formában érkeznek Szombathelyre a hírös város magasemberei, hiszen az előző két fordulóban a Szolnoki Olaj és az Alba Fehérvár is áldozatul esett a kecskemétieknek, ráadásul az Olaj csapatát idegenben győzte le a Duna-Aszfalt.

Legrutinosabb játékosuk, Wittmann Krisztián ebben a szezonban 21 triplával hívta fel magára a figyelmet, de a korábbi Falco-magasember, Milos Borisov is élen jár a hárompontosok értékesítésében, Ő 39%-os mutatóval rendelkezik ebben a műfajban.

A listavezető szombathelyiek vezetőedzője szerint nem lesz egyszerű a jó formában lévő kecskemétiek ellen.

– A mai vendégeinket jó és rutinos csapatnak tartom, akik jó formában játszanak hetek óta. Utolsó 5 meccsükből 4-et megnyertek, mivel jobbak idegenben, mint hazai környezetben, még jobban oda kell koncentrálnunk a védekezésünkre. Drukkereink előtt egy jó meccset akarunk játszani – fogalmazott Milos Konakov.

A Falco – Kecskemét meccsen 18 órakor dobják fel a labdát. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!