A haladas.hu-n megjelent interjúból kiderül, hogy a Szombathelyi Haladás középpályását, Csilus Tamást nem téveszti meg, hogy a vasárnapi ellenfél, a Soroksár mind a négy eddigi tavaszi bajnokiján még nyeretlen.

Csilus Tamás alapembere a Haladásnak, a 2022/23-as bajnokságban eddig 18 alkalommal volt kezdő, egy gólt szerzett. A védekező középpályás a 2016/17-es szezonban Soroksáron futballozott és bár azóta már néhány alkalommal játszott korábbi csapata ellen, mégis kicsit különleges érzés számára, hogy a sárga-feketék ellen játszhat.

Sajnos az elmúlt két meccsünk nem úgy alakult szerettük volna, a héten a csapatvédekezést és a támadásokat is gyakoroltuk, hiszen egyik sem működött igazán Szegeden és legutóbb a Siófok ellen sem. Sokat dolgoztunk és úgy érzem, sikerült a hibákat kijavítanunk, mindent megtettünk annak érdekében, hogy ezek még egyszer ne forduljanak elő. Természetesen győzelmek után mindig jobb a hangulat és mivel az utóbbi két meccsen csak egy pontot szereztünk, ezért kicsit feszültek voltunk. De ilyenkor ez a normális reakció – fogalmazott Csilus Tamás.

– Még az FTC kölcsönjátékosaként szerepeltem egy évet Soroksáron, már akkor is a Fradi fiókcsapata volt. Rengeteg embert ismerek Soroksáron, jó élményeim vannak, kicsit mindig más érzés a sárga-feketék ellen játszani. A Soroksárral mindig jó meccseket vívtunk, egy olyan csapathoz utazunk, amely próbál futballozni, ami persze számunkra is kedvező, mert mi is ilyenek. Nagyon kiegyenlített mérkőzést várok. Nem téveszt meg bennünket, hogy idén még nem nyertek a soroksáriak, kielemeztük a játékukat, láttuk meccseiket, így azt is, hogy nem egy olyan meccsük volt, amelyen nyerhettek volna. Szóval nem szabad kiindulni a nyeretlenségi szériájukból, a legjobbat kell nyújtanunk vasárnap – tette hozzá a Hali játékosa.

A vasárnap 14 órakor kezdődő bajnokit élőben közvetítjük Soroksárról.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!