Hétfő este ismét pályára lép a bajnoki címvédő Haladás VSE élvonalbeli futsal együttes. A legutóbbi forduló nem sikerült túl jól a vasi zöld-fehérek számára, hiszen a DEAC elleni, idegenbeli fellépés végén szerzett pont nélkül maradt Juanra Calvo együttese. Az 5-2-re elveszített találkozó tett pontot amúgy a szeptember közepén kezdődött veretlenségi sorozat végére.

Ugyanakkor a közvetlen riválisok nem tudták faragni a ponthátrányt, így a szombathelyiek továbbra is magabiztos előnnyel vezetik a tabellát. A negyedik fordulóban ismét hazai pályán biztonyíthatnak Dróth Zoltánék, akik a hét első napján az Aramis SE csapatát fogatják a Haladás Sportkomplexumban. Ráadásul három nap alatt kétszer is összecsap a két érintett együttes.

Március 27-én este a felsőházi rájátszásban találkoznak, szerdán pedig a Magyar Kupa küzdelmei folytatódik – igaz, akkor a budaörsiek otthonában mérkőznek meg a felek. A bajnokság hajrájához közeledve aligha tudják már meglepni egymást a csapatok, ugyanakkor kulcsfontosságú lesz, hogy melyik támadósor tudja előbb feltörni ellenfele védekezését.

A Haladás ebben a tekintetben nem áll rosszul, hiszen a legkevesebb gólt kapták az eddig lejátszott mérkőzések során és a legtöbb rúgott találatot is ők jegyzik. Az alapszakaszban hazai pályán 9-2-es sikerrel zárult a derbi, de idegenben is 4-2-es győzelmet aratott a Haladás. Aligha kétséges, hogy ezekkel az eredményekkel a szurkolók is elégedettek lennének három nap múlva.

Haladás VSE – Aramis SE
2023. március 27. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!