A Vas Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságokban is lezajlott egy teljes forduló , a csapatok pedig igyekeztek kitenni magukért. Akadtak fölényes sikerek is, de ezúttal inkább a szoros, küzdős mérkőzések jellemezték a hétvégét. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Gálázott a Kőszegszerdahely, magabiztosan győzött a Kőszeg, a Nárai és a Kőszegfalvi SE is a hétvégén. A harmadosztályban ritka, de ezúttal a szombathelyi régióban 3 döntetlen is született a hétvégi fordulóban.

Jegyzőkönyvek, tabella

Harmadik döntetlenjét is megszerezte a hétvégén a sereghajtó Rönök csapata, a játéknap rangadója pedig 8 gólos döntetlent hozott. A Nagyrákos és a Gersekarát mérkőzésén potyogtak a gólok, de ennél is több találatot láthattak, akik a Szakonyfalu – Csörötnek mérkőzést választották vasárnapi programként.

Jegyzőkönyvek, tabella

A szombathelyi régióban megesett ritkaság a sárvári csoportban is megesett: 3 találkozó is döntetlenre végződött a hétvégén, ezek közül is kiemelkedik a listavezető Ostffyasszonyfa meglepő pontvesztése. A Jákfa nagyon kiütötte a sereghajtót, a Sorkifalud pedig a Kelédet múlta felül.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!