Jó formában van a Haladás VSE futsal együttes, amely a DEAC elleni botlást leszámítva hengerel az NB I-es és a Magyar Kupa kiírásában is. Juanra Calvo együttese az elmúlt hetekben rendre győzelemmel kedveskedett a szurkolóknak, ami a tabellán elfoglalt helyezésekben is látszik. Ráadásul a Magyar Kupában is fél lábbal már a legjobb négy között érezheti magát a Hali.

Az Aramis SE ellenfeleként 4-1-es hazai bajnoki sikert könyvelhetettek el Dróth Zoltánék, majd szerdán a Magyar Kupában szintén a budaörsi riválist fektették kétvállra. Hétfő késő délután viszont újabb ellenfél és egy nehezebb megoldandó feladat vár a címvédőre. Ezúttal ugyanis a Kecskemét lesz a szombathelyiek ellenfele, amely sok borsot tört már a csapatok orra alá.

Elég csak a szezonnyitó fordulóra gondolni, amikor a ScoreGoal 4-4-es döntetlent ért el a vasi vármegyeszékhelyen. Ugyanakkor a rájátszásban is alaposan kitettek eddig magukért. Az Aramis együttesét legyőzték, míg a Berettyóújfalu és a Veszprém ellen is döntetlenre végeztek. Ráadásul mindkét esetben idegenben érték el a bravúros pontszerzést, ami több, mint figyelemre méltó eredmény.

Ennek fényében kőkemény találkozó vár a címvédőre, amely listavezetőként léphet pályára Kecskeméten. Az elmúlt hetek teljesítményéből is erőt meríthetnek Juanra Calvo tanítványai, illetve a november végén megvívott találkozóból is. A Messzi István sportcsarnokban 3-1-re diadalmaskodott a vasi csapat és alighanem hasonló végeredményben ezúttal is kiegyeznének…

ScoreGoal Kecskemét Futsal – Haladás VSE
2023. április 3. – 17:30
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!