Túlzás nélkül lehet állítani, hogy kiváló idényt fut a Haladás VSE élvonalbeli futsal együttes. Bár a szezont kissé nehezen kezdte a vasi alakulat, a nemzetközi porondon is bizonyító gárda fokozatosan lendült a játékba. Ennek eredményként egy hosszú hónpokon keresztül tartó veretlenségi mutatót, alapszakasz győzelmet és Magyar Kupa teljesítményt jegyez a címvédő.

A kupadöntőt egyetlen góllal döntötte el és foglalta el negyedszer a trónt. A bajnoki fináléba pedig már négy fordulóval a rájátszás vége előtt biztosította helyét – azóta a pályaelőnyt is bebiztosította Juanra Calvo csapata. A hátralévő két mérkőzés papíron tét nélküli lesz a szombathelyiek számára. Ugyanakkor mégis akadnak megvalósítandó tervek és feladatok.

A legfontosabb, hogy a sérülésekkel küszködő játékosok felépüljenek és ne kerülön újabb játékos a maródiak listájára. Ráadásul formában kell maradnia a főszereplőknek a közelgő döntőre. Ugyanakkor a soron következő riválisának nem lesz sétagalopp az összecsapás és motivációból sem fog hiányt szenvedni hétfőn este a budaörsi Aramis SE együttese.

A Pest vármegyeiek ugyanis jelenleg a negyedik helyen állnak, a harmadik pozíciót birtokló Kecskemétet aligha érhetik be. Ellenben a DEAC még megtréfálhatja az Aramist és kedvező forgatókönyv esetén a Veszprém is beleszólhat a bronzcsatáért kiadó negyedik hely megszerzéséért. A Haladás viszont hátradőlhet, mert elsősége már garantált a rájátszásban is.

Aramis SE – Haladás VSE
2023. május 15. – 19:50
Budaörs, Aramsi SE Futsal csarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!