A tavaszi időszak valamennyi sportágban kiemeltnek számít, hiszen a honi pontvadászat és küzdelmek mellett a diáksport területén is bizonyítaniuk kell a fiatal versenyzőknek. Nincs ez másként a kick-box mezőnyének képviselői számára. Még május végén Esztergom adott otthont a Kick-box Utánpótlás Magyar Bajnokságnak, amelyen népes mezőny gyűlt össze.

Az indulók között ott volt a szombathelyi Agrobio Classic Kick-box és Box Sport Club ifjú titánja, Bedi Miklós is. A fiatalember teljesítményét követők pontosan tudják, hogy nagy remények előtt álló sportolóról van szó, aki ezúttal korcsoportot lépett. Idén első éves juniorként indult a megmérettetésen. A pointfighting rendszerben a -63 kilogrammosok mezőnyben lépett szőnyegre.

Mayer Gábor tanítványa nem is vallott szégyent. Bár újoncként nem volt könnyű helyzetben, a szombathelyi sportoló magabiztos teljesítménnyel rukkolt ki. Ennek köszönhetően menetelt a legjobb négy közé. Kis szerencsével akár előrébb is végezhetett volna, de a bronzérem megszerzése is hatalmas teljesítmény, amiből erőt meríthet a közvetkező erőpróbák során.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!