Rendkívül jól el van látva Magyarország tehetséges erős emberrel, akik az erőemelő megmérettetések mellett különböző funcionális sportágakban is bizonyítanak hétről-hétre. A Visszatérő Erő egyesülete ennek ékes bizonyítékaként a kemény munkában hisz, amely az eredményesség záloga. Nem véletlen, hogy a magyar erősport nemzetközi viszonyokhoz mérten is kiemelkedő.

A tavaszi időszak a versenynaptárban is sűrű volt, ennek megkoronázásaként rendezték meg az Európa-bajnokságot, amelyen valamennyi korosztálynak képviselője dobogóra állhatott vagy épp pontszerző helyen fejezte be a küzdelmeket. Bár a vilgábajnokságig még akad jócskán tennivaló, újabb erőpróbán vett részt a magyar különítmény, amely a legutóbbi hétvégén is bizonyított.

A kontinensviadalt követően egy nívós rendezvényen tette tiszteletét Sztanek Sándor Ádám és Horváth Roland. Ezúttal a 2. Static Arm elnevezésű rendezvényen indult a páros, amely egyben a belga szaknder világkupaként is funcionált. A hazai erős emberek mellett érkeztek résztvevők Németországból, Hollandiából, Moldáviából, Ukrajnából, ráadásul valamennyien profi szkanderversenyzőként érkeztek. Ennek ellenére nem vallott szégyent a magyar delegáció.

Sztanek Sándor Ádám a 78 kilogrammosok senior kategóriájában mindkét kézzel veretlenül lett aranyérmes Belgiumban. Nem okozott csalódást Horváth Roland sem. A klubtárs a 86 kilogrammosok senior man kategóriájában mindkét kézzel kiváló versenyzéssel a második helyen fejezte be a küzdelmet. A párosnak pihenésre nem jut idő, hiszen már Szlovákia felé vették az irányt, ahol a Senec Hand megmérettetésen vesznek részt.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!