Az erősemberek páros országos bajnokságának versenyszámait tekintve már a közös kamionhúzás során sikerült egy aránylag meglepetés időt húznia a Gadó-Boros duónak, ugyanis a 6 csapatot felvonultató mezőnyben a legkönnyebb testsúllyal rendelkező páros lévén a 4.helyet szerezték meg.

Ezt követően a viking nyomó szám tette próbára a párosokat, itt egy 300 kg-ot nyomó speciális eszközt kellett fej fölé kinyomni a kettősöknek. Ez szinten jól sikerült a Gadó-Boros párosnak, akik 5 ismétléssel a 4.helyet szerezték meg.

Ezután a vegyes cipelős-pakolós szám következett a programban, itt szintén a 4.helyre érkeztek be a szombathelyi Gadó Andrisék.

Negyedik versenyszámként a traktor kerék forgatás következett, ennél a programpontnál 90 másodperc alatt kellett a 380 kg-os kereket minél többször megforgatni.

A verseny végén a páros autó felhúzó szám következett. Itt plusz személyekkel és súllyal megpakolt látványos autót kellett minél többször felhúzniuk Gadó Andriséknak. Végelszámolásban a szerencse elpártolt Gadóéktól, hiszen saját várakozásuk alatt, “csak” az 5.helyet tudták megszerezni, ennek ellenére a Gadó-Boros páros összességében pozitívan értékelte az országos bajnokságot.

A szombathelyi párostól azt is megtudtuk, hogy szuper hangulatot teremtett a harkányi szakértő közönség, amelynek tagjai a szélsőséges időjárás ellenére kitartottak a verseny, a versenyzők mellett és mindent beleadva szurkoltak az erősembereknek.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!