Nincs annál szebb üzenet, amikor a sport két egymástól távol eső csoportot hoz egymáshoz közel. Az életben ugyanis mindenkit más és más érdekel, egy dolog viszont közös. Sport közben igazán értékes kapcsolatokra tehetünk szert. Nem véletlen, hogy a legtöbb amatőr versenyzők csak a pályán ellefelek, a játékidőn kívül akár egy asztalhoz is ülhetnek a riválisok.

Így van ez a Weöres Sándor Színház művészei és az Aranykorú Sportegyesület tagjai között is. A hosszú múltra visszatekintő sportverseny a kapcsolatépítésnek köszönhetően értékes barátságok köttettek. Épp ezért idén sem maradt el a Színészek és az Aranykorúak csatája, ami stílusosan a Szín-Arany Kupa nevet kapta. Ezúttal is több, különböző sportágban mérkőztek meg a csapatok.

A bowlingot követően a Rezgő Rendezvényházban már a tekebábuk dőltek és előkerültek a dartsnyilak is. Szívet melengető látvány volt, amikor Horváth Ákosék egy pontatlan dobás után elismerősen tapsolták meg a riválist, aki eredményesebb kört mutatott fel. A sport közösségépítés ereje a tekecsarnokban is megmutatkozott, többen a gyermeküket is elhozták, akik erősítést jelentettek a csapatoknak.

A kiváló hangulatú rendezvényen a kötetlen beszélgetés is helyet kapott, ahol még jobban megismerhették egymást a főszereplők. S hogy milyen eredménnyel ért véget a nap, azt fedje jótékony homály. Sokkal fontosabb volt, hogy a színtársulat másnap visszavágóra várta az aranykorúakat, akik a színházban a kivilágos kivirradtig című darabot tekinthették meg.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!