Gőzerővel dolgoznak a nyári időszakban is a szombathelyi Controll SE kick-box versenyzői. Hétről-hétre csúcsformában kell legyenek Dancsó “Kicsi” Zoltán valamint Koszogovits Mihály tanítványai, hiszen rendkívül sűrű a naptár. Valamennyi hétvégén komoly erőpróba vár a vasi küzdősport jeles képviselőire.

A legutóbbi hétvégén ráadásul egy komoly nemzetközi erőpróbára volt hivatalos a szombathelyi kontingens. Budapest adott otthont négy napon keresztül a Magyar Kick-Box Világkupának, amelyre a sportág kiváló versenyzői látogattak el. Népes különítménnyel vett részt a küzdelmekben a Controll SE is.

Összesen öt sportolót nevezett a szombathelyi klub, akik alaposan túlteljesítették az elvárásokat. A versenyzők ugyanis hét alkalommal léptek dobogóra a rendezvény során, amely bizakodásra ad okot a jövőt illetően. Az egyesület világ és Európa-bajnoka
Szmolek Emánuel ezúttal is hozta a tőle elvártakat és remekelt a magyar fővárosban.

Ennek eredményeként mindkét szabályrendszerben menetelt és egyikben sem talált legyőzőre, így két aranyérmet is a nyakába akasztottak. Ráadásul a legjobb versenyzőnek járó BEST küzdője címét elhódította Kick-light szabályrendszerben. Pataki Barnabás, Nagy Zeusz és Horváth Erik szintén érmekkel térhettek haza a világkupáról.

Eredmények:

  • Pataki Barnabás
    OlderJunior -57 kg
    Full-contact: Arany
  • Nagy Zeusz
    OlderJunior -60kg
    Full-contact: Bronzérem
  • Prikler Márk
    Junior -79 kg
    Light contact: 5-8. hely
    Kickl-ight: 5-8.hely
  • Szmolek Emánuel
    Felnőtt -84 kg
    Light contact:
    Kick-light: Aranyérem
    Best Kicklight
  • Horváth Erik
    Felnőtt -89kg
    Kick-light: Bronz
    Felnőtt -94 kg
    Light contact: Ezüstérem
    Kick-light: Bronzérem

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!