A versenyszámok között szerepelt: rönk nyomás ismétléssel (130 kg-os rönkkel), koffercipelés (130 kg-os koffer 2×15 m-es távolságra), lengősúlycipelés 360 kg-os súly 2×15 m-es távolságra), 380 kg-os traktorgumi forgatása, és a 144 kg-os kőgolyó pakolása 122 cm-es állványon keresztül

– Ez alkalommal sajnos csak a 5.helyet sikerült megszereznem a 8 fős induló mezőnyben. Egy rossz végső ómen fosztott meg a dobogós helyezéstől, ugyanis az utolsó versenyszám előtt a 3.helyről vártam a folytatást és a kőgolyó-pakoló szám harmadik epizódjánál sajnos visszaesett a golyó és így helyezésben is visszacsúsztam az ötödik helyre. Ilyen a sport, el kell fogadni és legközelebb még jobban oda kell figyelni technikailag a feladatra – összegezte versenytapasztalatait a szombathelyi sportember.

A hétvégi verseny után sem áll le az élet, nincs pihenés Gadó András számára a héten sem, hiszen a Prémium Menedzsment Zrt. szervezésében megvalósuló “Nemzetek csatája” kapcsán Magyarország 2 csapatot is indít.

– Az egyik magyar csapat tagjaként helyet kaptam a versenyzők között. Két napon keresztül Sárbogárdon mérjük össze tudásunkat, ahol egy extrém nagy súlyokkal tűzdelt versenyen az indulók között lesz Németország és a világ legerősebb csapataként számon tartott Hollandia is képviselteti magát – fogalmazott Gadó András.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!