Az elmúlt hetekben tapasztalt rekkenő forróságot csakis a vízparton lehet kibírni. Pláne, hogy ilyenkor valamennyi csapatsportban holtszezon van vagy épp felkészülési időszakban tartanak a klubok. Ugyanakkor tévedés, hogy ilyenkor csak és kizárólag vízi sportokat lehet űzni. Erről ugyanis az E-sport Szombathely valamint a Ratmayer Társasjáték Klub és Kávézó gondoskodott.

Halmos Máté és csapata az év valamennyi időszakában igyekszik az elektronikus sportok világát megismertetni a régióban élőkkel. Ennek köszönhetően több saját lebonyolításű versenyt sikerült tető alá hozniuk. Ráadásul a céges és iskolai kitelepüléseknek eredményeként újabb réteget sikerült megszólítani, elérni. Nem véletlen, hogy a legutóbbi erőpróbára is szép számmal érkeztek.

Ezúttal pedig nemcsak a fiatalok, hanem az idősebbek is tiszteletüket tették az első Ratmayer Kupán, ahol a FIFA labdarúgó játék került előtérbe. A nyolc versenyző körmérkőzéses formában döntötték el a végső helyek sorrendjét. A színvonalra nem lehetett panasza senkinek, hiszen potyogtak becsülettel a gólok. Ugyanakkor a konzolon túl is zajlott az élet.

A szervezők terve ugyanis a közösség építése is volt a versenyeztetési lehetőség biztosítása mellett. Szakmai és baráti eszmecserére is sor került. A sikernek köszönhetően pedig újabb kezdeményezésre várja majd az elektronikus sportok világáért rajongókat az E-sport Szombathely. Erről további részleteket hamarosan oldalunkon olvashatnak az érdeklődők.

I. Ratmayer Kupa végeredménye:

1. Megadja Bence
2. Molnár Csaba
3. Horváth Mátyás

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!