Néhány héttel ezelőtt a Diákolimpia küzdelmeinek, majd a Szabó Éva Emléktornának adott otthont a Haladás VSE tenisz szakosztálya, amely a Sportligetben idén is nyári táborra várta a sportolni vágyó gyerekeket. Úgy fest, hogy továbbra is töretlen a sportág népszerűsége, hiszen egészen 18 éves korig valamennyi korosztályból akadt jeles képviselő.

A szakedzők ugyanakkor arra is nagy hangsúlyt fektettek, hogy mindenkit a megfelelő csoportba osszanak, így a kezdők és a haladók is a szintjüknek megfelelő tréningeken vettek részt. Ezeket a foglalkozásokat jobbára a délelőtti órákban tartották. Az ütések tökéletesítése mellett különböző szakmai fortélyokra is szert tehettek a fiatalok, amelyet éles körülmények között használhatnak.

A délutáni időszakban pedig a játéké volt a főszerep. A számháborúzás, rókafogás mellett a Kalandvárosba és a strandra is ellátogattak a fiatalok. Nagy népszerűségnek örvendett a strandtenisz is, amelyet speciális ütővel játszanak a homokon. Többen ígéretet is tettek, hogy kilátogatnak és elindulnak a közelgő strandtenisz bajnokságon is, amely szintén a Haladás VSE szervezésében valósul meg.

A tanulás és a feltöltődés mellett számot is adtak tudásukról a gyerekek. Erre pedig egy vérbeli házibajnokságon volt lehetőségük a táborozóknak. Tudásszintnek, képzettségnek és korosztálynak megfelelően oszották el a szervezők a gyerekeket, akik remek mérkőzéseken bizonyítottak. A jutalom sem maradt el, hiszen a legjobbakat érmekkel jutalmazták és tették szebbé egy csodás hét végét.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!