Már két forduló lement a nyári programkínálatból, a strandröplabdázók így már csak egyszer léphettek pályára. A legutóbbi hétvégére szervezett Termál Kupa egyben Kokó Emléktorna is lett volna. Az érdeklődés hatalmas volt, többen jelezték a részvételi szándékukat és csak a leggyorsabbak vehették biztosra, hogy ott lehetnek a szombati és a vasárnapi játéknap során.

Ugyanakkor aggodalomra adott okot a tény, hogy napok óta szokatlanul hideg és főként esős időjárást prognosztizáltak a hétvégére. Ez alaposan megtépázta a résztvevők létszámát. A szervezők így gyors logisztikát követően különválasztották a két rendezvényt és szombaton a Termál Kupa harmadik állomását bonyolították le. Augusztus utolsó hétvégéjén pedig a Kokó Emléktorna következik.

Bár többen is lemondták a nevezést a Termál Kupán, így sem maradtak játék és izgalmas mérkőzések nélkül azok, akik vállalták az indulást. A két pálya ezúttal nem a forrósága miatt, sokkal inkább a nevességtartalma miatt kívánta meg, hogy alkalmazkodjanak a játékosok. A sorsolást követően útjára indulhatott a labda is, amely szombat kora délutánig pattogott.

Látványos labdamenetek, szép ejtések és trükkös nyitások színesítették a találkozókat. Döntőnek bizonyult az is, hogy ki alkalmazkodott előbb az időjáráshoz és az ellenfél játékstílusához. A mérkőzések után eredményhirdetés következett, ahol a szervezők megköszönték a megjelent játékosoknak a részvételt. A három női és öt férfi páros tagjai megérdemelten vehették át az okleveleket a torna zárásaként.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!