A Merkantil Bank Liga 3. fordulójában a Szombathelyi Haladás vasárnap 19 órakor a HR-Rent Kozármisleny vendége lesz.

A kozármislenyi együttes kerete a nyáron alaposan átalakult, egy kezdőcsapatnyi, azaz tizenegy játékos érkezett és 14 távozott. Az érkezési oldalon a rutinos Egerszegi Tamás, Horváth Péter, valamint a korábban Szombathelyen futballozó Schuszter Ronald neve csenghet ismerősen. A meghatározó játékosok közül Bartha László és Daru Bence távozott.

A mislenyiek a legutóbbi bajnokságot az osztályozót jelentő 16. helyen zárták. Az osztályozó első meccsén odahaza 1-0-ra kikaptak az NB III-as Iváncsától, a visszavágón viszont idegenben 3-0-ra nyertek, így a másodosztályban maradtak. Utána edzőt váltottak: Márton Gábor helyett – egy év után – visszatért Kozármislenybe a korábban a Haladásnál is edzősködő Aczél Zoltán. A Kozármisleny aztán a rajton a 96. percben kapott góllal maradt alul hazai pályán 2-1-re a Tiszakécske ellen, legutóbb viszont – nem kis meglepetésre – 2-1-re nyerni tudott a Budapest Honvéd vendégeként.

A Szombathelyi Haladás két váratlan vereséggel indította a szezont, a BVSC otthonában 1-0-ra, Csákváron 4-2-re kaptak ki a zöld-fehérek. Mindenesetre a vasiak sok gólt ajándékoztak két ellenfelüknek. Kétszer tizenegyesből, egyszer szögletből, egyszer kapushibából kaptak elkerülhető gólt. Vasárnap este lesz lehetőség javítani.

A Szombathelyi Haladás vezetőedzője, Aleksandar Jovic a héten arra helyezte a hangsúlyt, hogy a hibákat minimálisra csökkentsék és fokozzák a jelenlétet az ellenfél kapuja előtt. A vezetőedzővel a haladas.hu készített interjút.

A Kozármisleny – Haladás meccset élőben közvetítjük a helyszínről. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!