A délben, illetve kora délután dobókörbe lépő szombathelyi atléták – érdeklődésünkre – készséggel mondták el véleményüket az elmúlt napok tapasztalatairól és személyes érzéseikről, várakozásaikról.

Halász Bence: Kifejezetten jól sikerült az utolsó heti edzőtábor, végre távolságban és minőségben is utolértem a tavalyi VB/EB előtti formát. Ezek alapján nagyon izgatottan várom a versenyt. A 12 órási csoportban leszek, remélem simán fog menni a döntőbe jutás, hiszen a selejtező mindig izgulós. 77 méter a kiszabott szint, ennél kell nagyobbat dobni, hogy döntős legyek. 

Rába Dániel: Jól sikerült az edzőtábor, nagyon jó volt, hogy a stadionban tudtunk dobni. Várom a versenyt és mindent beleadok, hogy a legjobb eredményt tudjam kihozni magamból! A döntő még mindig egy nagy álom számomra, de remélem ez meg is valósul! 

Varga Donát: Nagyon jó volt az edzőtábor, nagyon jó a bemelegítő pálya és a stadion is meseszép, az edzéseredmények is azt mutatják hogy kiválóak a feltételek mindenhez. A célom az, hogy a legjobb 12-be bekerüljek, amihez lehet, hogy egyéni csúcs kell! Erre, úgy érzem, képes vagyok! Nagyon jól érzem magam, várom már a versenyt nagyon! Mindenkit megkérek, aki teheti a nézőtérről vagy a Tv előtt szurkoljon nekünk, ahogyan csak tud! 

Halász Bence tehát a 12 órakor, míg Rába Dániel és Varga Donát a 13.40-kor kezdődő selejtező-csoportban küzd meg a döntőért a többiekkel, a helyszín a vadonatúj Nemzeti Atlétikai Központ lesz. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!