Áprilistól, szinte minden hétvégén pattogott, pattog a teniszlabda a Késmark utcai Savaria Tenisz-centrum pályáin, ahol lassan a végkifejlet következik.

A legutóbbi pénteken is 6 csapat játékosai ragadtak ütőt, ugyanis egyrészt a korábban elmaradt szinglit játszották le a Bonus Shop-Love Game csapatmérkőzésből, ahol Molnár Bálint nyert Ceglédi Gábor ellen, így összességében 3:0-ra hozta a Bonus Shop a meccset, ezzel biztosítva be a bajnokság második helyét a “férfi nyílt csapat” kategóriában.

Ebben a szegmensben az eddig is veretlen Tennis Classic együttese utolsó mérkőzésén is győzött (szingliben az év egyik legizgalmasabb és legszínvonalasabb, leghektikusabb  összecsapásán Süle Róbert 2:6, 6:4, majd champion tie break 12-10-re (!!!) győzött Kiss Ferenc ellen, aztán Vincze Attila nyert Németh István ellenében 2:0-ra, végül a Süle Róbert/Vincze Attila duó jóvoltából párost is behúzva abszolválta a már kategóriabajnok Tennis Classic a 3:0-as csapatgyőzelmet.

A férfi csapat +50 kategóriában a már bajnok Palatinus továbbra is “menetelt”, ugyanis soron következő (-és utolsó meccsét) is imponáló fölénnyel hozták a jó erőkből álló FOLT csapata ellen, így a Palatinus az év során minden szingli és páros meccsét is megnyerte!

Az eredmények:

Hajszán Imre-Horváth Tibor 2:0, Pálóczy László-Szabó Ferenc 2:0, Hajszán Imre/Palotai Zoltán-Donázy Ottó/Horváth Tibor 2:0,, csapateredmény 3:0 a Palatinusnak.

Palotai Zoltán versenyigazgatótól megtudtuk, hogy két kategóriában összesen három mérkőzés van hátra, ezek a mérkőzések hivatottak eldönteni a bronzérmek sorsát mindkét kategóriában, ezért aztán a mostani pénteken is várhatóak még izgalmas csaták!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!