A legutóbbi hétvégén a vasi vármegyeszekhelyen, az ELTE-SEK csarnoka adott otthont a Kick-box Felnőtt és Master Class Magyar Bajnokság döntőjének. Hazánk legtehetségesebb versenyzői érkeztek a megmérettetésre a győzelem reményében. Az országos bajnokságon az Agrobio Classic Kick-box és Box Club két versenyzője nevezett, akik nagy lehetőség kapujában álltak ezen az eredményen.

Holczmüller Bence és Csejtey Gábor is esélyes volt a végső sikerre, amellyel jogot szerezhettek a közelgő Portugáliában megrendezendő világbajnokságra. Mayer Gábor tanítványai remek felkészülést követően bombaformában érkeztek a szombathelyi erőfelmérőre és nem is okoztak csalódást. A két vasi versenyző összesen három aranyérmet szerzett az országos bajnokságon.

– Versenyzőink három aranyéremmel gazdagodtak, mindkét versenyzőnk nagyszerűen teljesített ezen a versenyen. Holczmüller Bencével maximálisan elégedett vagyok. Életében első alkalommal magyar bajnok lett, ráadásul két szabályrendszerben is. Betartotta a taktikai utasításokat és nagyon okosan, tudatosan küzdött. A felkészülésbe is beletette a munkát. Csejtey Gábor master 63 kg light-contact szabályrendszerben ismételten magyar bajnok lett. Nemcsak light-contact szabályrendszerben, hanem pointfighting szabályrendszerben is automatikusan válogatott lett. Gábor teljesítményével is elégedett vagyok, hozta a kötelezőt. Mindkét versenyzőnk a magyar válogatott tagja lett és ezúton gratulálok nekik – nyilatkozta Mayer Gábor elnök, vezetőedző.

  • Holczmüller Bence
    felnőtt 79 kg light-contact 1. helyezés
    felnőtt 79 kg kick-light 1. helyezés
  • Csejtey Gábor
    Master class 63 kg light-contact 1. helyezés

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!