A MOL Magyar Kupa 3. fordulójában nehéz feladat vár a Szombathelyi MÁV Haladás VSE csapatára, a vasiak Tatabányára utaznak. 

A szombathelyiek egy olyan gárdával mérik össze a tudásukat a kupában, amellyel a bajnokságban is farkasszemet nézhetnek, hisz a Tatabánya is az NB III. Észak-Nyugati csoportjában vitézkedik, 7 fordulót követően pedig vezetik is a tabellát.

 

Szenczi Imre vezetőedző az elutazás előtt állt rendelkezésünkre és elmondta várakozásait.

– Egy óriási tradícióval rendelkező klubhoz látogatunk. Elég, ha Csapó Károly, Kiprich József, Vincze István vagy Plotár Gyula nevét említem a nyolcvanas évekből. Abból a korból, amikor a Real Madridot is legyőzték. A jelen nem ennyire fényes, de tavaly már közel voltak az osztályozóhoz. Idén sem változhatott a célkitűzésük, mivel vezetik a tabellát a csoportunkban. Biztos, hogy erős kerettel rendelkeznek, de mi is közelebb lehetnénk, ha az utolsó két meccsen nem veszítjük el a pontokat. Természetesen a hazai csapat az esélyesebb, de mi is tovább akarunk jutni. Már csak azért is mert akkor már szinte elkerülhetetlen lenne egy nagy hal. Lesznek változtatások is. Van amit a kényszer szülte, de lesz lehetősége azoknak is akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak. Elmegyünk, játszunk egyet és remélhetőleg okozunk egy nagy meglepetést – fogalmazott a HVSE mestere.

A találkozót 14 órától rendezik a Grosics Gyula Stadionban, Tatabányán.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!