A nyári felkészülést követően megkezdődött a bajnoki pontvadászat a Haladás VSE II. számú csapatának is. Az NB II. nyugati csoportjában érdekelt vasi zöld-fehérek az előző idényben remekeltek, ugyanakkor nem ígérkezett könnyű feladatnak a TFSE legyőzése. A vendégek ugyanis sokáig nagy versenyfutásban voltak a feljutásért, végül a második helyet szerezték meg.

Idén is nagyot álmodik a TFSE, mert szeretne az elsőosztályba kerülni, így minden pontra szüksége lesz. Ennek szellemében estek egymásnak a felek. Ugyanakkor a szombathelyiek próbálták megnehezítei ellenfelük dolgát, ez viszont csak hellyel-közzel sikerült. Főleg támadásban maradt el a vasi alakulat a megszokottól, de védekezése sem volt kellően acélos.

Ennek is köszönhetően a játékrész derekán megszerezte a vezetést a TFSE. A második félidőben viszont feljavult a Hali-fakó és már többször tudott veszélyeztetni. Hiába, mert a vendégek mindig tudtak újítani és amint szorosabbá vált az eredmény rögtön góllal büntettek. A bekapott gólok ráadásul elkerülhető körülmények végén születtek, a védelmi megingásokat jól használta ki a TFSE.

A vereség ellenére Fehér Dániel pazar formája mindenképpen említésre méltó. A szombathelyiek játékosa ugyanis mesterhármast jegyzett és mezőnyben is remekelt. A javításra sem kell sokat várnia a futsalosoknak, akik szeptember 18-án, hétfőn ismét pályára lépnek. Akkor a WPC MEISTER-ÉRD-SZISE vendégeként lépnek pályára Sziffer András tanítványai

Haladás VSE II. – TFSE-11TeamSports 3-4 (0-1)

Haladás: Gyimesi M. – Vidák B., Kárász N., Kiss P., Volner B.
Csere: Győrfy Balázs, Luiggi Longo, Sodics Á., Körmendy G., Knizs O., Dobány P., Vajda D., Fehér D.
Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerzők: Fehér D. (23’, 38’, 40’), illetve Papp Zs. (13’), Hunyadi M. (23’), Kovács B. (24’), Fritz A. (32’).

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!