A magyar futsal válogatott fellépését követően ismét folytatódik az élvonalbeli bajnokság. Az NB I-es pontvadászat 6. fordulójában izgalmas csemegéket láthat a közönség. Ebbe tartozik a címvédő Haladás és a SG Kecskemét Futsal összecsapása is. Több szempontból is izgalmas találkozót ígér a két együttes fellépése. A nyáron felkészülési mérkőzésen nem sikerült győznie a Haladásnak.

Ráadásul a nyáron a Kecskemét csapata jól erősítette meg keretét, amelynek célja, hogy dobogón végezzen a bajnokság végén. Ehhez pedig nagyon jó úton is jár. A lejátszott öt találkozójából hármat megnyert. A Veszprém elleni vereség talán még kalkulálható eredmény volt, ugyanakkor a Nyírbátor elleni botlást már nehezebb megmagyarázni. Ettől függetlenül a negyedik helyről várhatják a hétfői felvonást.

Ezzel szemben a Haladás címvédőhöz méltó módon szerepel. Az eddig lejátszott valamennyi mérkőzését megnyerte, ráadásul magabiztos teljesítményel. Az idény első két meccsét követően már a gólkülönbség is tekintélyes volt. Jelen pillanatban a legtöbb rúgott és legkevesebb kapott gólt is a Haladás jegyzi. Nagy kérdés, hogy a kényszerszünetet követően kinek sikerül jobban a folytatás.

Haladás VSE – SG Kecskemét Futsal
2023. szeptember 25. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!