Gadó András sokszoros országos bajnok erősember indíttatására és baráti közbenjárásának tett eleget és működött közre Táncsics Péter, a Pannónia Szabadidő Sportegyesület vezetője a Magyar Teqball Szövetségnél, mondván, hogy az elmúlt időszakban ezen sportág szombathelyi szabadidős rendezvényeinek lebonyolítása nem volt zökkenőmentes a legfontosabb eszköz, a játékasztal tekintetében.

Közös összefogás és tárgyalások eredményezték azt a támogatást, amelyet Huszár Viktor nyújtott. A Nemzetközi Teqball Szövetség Végrehajtó Bizottsági elnökének nem kis érdeme van a világ és hazánk tekintetében is a sportág megalakításában, megszervezésében. Az elmúlt héten pedig Szombathely számára is rendelkezésre bocsátott egy profi játékra is alkalmas teqball sportasztalt.

Az asztalt a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség működteti majd Varga Jenő elnök irányításával. Kipróbálni a Sportiskola Nonprofit Kft. területén, az Arena Savaria hátsó udvarán lehet, majd nyáron a Tófürdőn szolgálja majd a sportolni vágyók igényeit, így megoldódik a SzMJV Sport és ifjúsági iroda által szervezett városi bajnokságok gond nélküli lebonyolítása is.

Varga Jenő ezúton szeretné kifejezni Gadó András és Táncsics Péter számára a kapcsolati és sportbaráti segítséget, Huszár Viktornak pedig a nagyra becsült támogatást és az adományt.

Megtudtuk, hogy Huszár Viktor nagy örömmel és pozitív gondolatokkal vette a kezdeményezést a szombathelyi sportolók részéről és elsőre igent mondott a kérésre.

“Nagy örömmel biztosítok a sportszerető szombathelyi sportaktívák, polgárok részére ingyenesen egy Teqball versenyasztalt” – tolmácsolták a Nemzetközi Teqball Szövetség Végrehajtó Bizottságági elnökének gondolatait, Huszár Viktor pedig ezúton is jó játékot és jó sportolást kíván mindenkinek.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!