Hosszú és gondos előkészületeket követően idén ősszel sem maradunk kiemelt darts erőpróba nélkül. Az elmúlt évek során már megszokhatták az érdeklődők, hogy a profik és lelkes amatőrökre is gondolnak a szervezők. A Magyar Darts Szövetség és a Szombathelyi Darts Club Sportegyesület közös összefogásának valamint a támogatók segítségével ezúttal újabb mérföldkőhöz érkezett a rendezvény.

Ezúttal a Sugár úti kiscsarnokot veszik birtokba az ország legjobbjai a végső győzelem reményében. A pénteki nyitónapon bonyolítják le a MVD-Szig Páros Opent, amelynek játékmódja 501 DO lesz, ez nem idegen azok számára, akik rendszeresen indulnak hasonló erőpróbákon. A szűkös lebonyolítási időtartam miatt a szervezők 96 páros nevezését tudják elfogadni, így érdemes mielőbb jelentkezni.

A Magyar Darts Szövetség adatbankján keresztül lehet előnevezni, célszerű ilyen formában jelezni a részvételi szándékot. Pénzdíjas verseny lévén csábító lehet mindenki számára indulni. Ugyanakkor az amatőr, feltörekvő titánok mellett ezúttal is Szombathelyre érkezik a sportág színe-java. Szombaton Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság fordulójára kerül sor, amelyre igazolt versenyzők érkeznek.

Kiemelt versenyként testközelből nézhetik a sportbarátok a válogatott játékosokat illetve szurkolhatnak a hazai színeket képviselő versenyzőknek. A vasárnapi zárónapon a Clear ’97 Kft. Steel Egyéni Magyar Kupára kerül sor, amelyen szintén az igazolt sportolók vehetnek részt. Az indulási szándékukat pedig az egyesületi vezetők tudják majd leadni a szövetség felé.

További részletek az SZDCSE hivatalos oldalán!

Helyszín: Sugár úti kiscsarnok, 9700 Szombathely, Sugár út 18.

2023. október 6. (péntek)
MVD-Szig Páros Open

2023. október 7. (szombat)
Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság

2023. október 8. (vasárnap)
Clear ’97 Kft. Steel Egyéni Magyar Kupa

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!