Az NB III-as labdarúgó bajnokság Észak-Nyugati csoportja a 10. forduló küzdelmeivel folytatódik a hétvége során, ahol a Szombathelyi MÁV Haladás VSE gárdája hazai pályán néz farkasszemet a Balatonfüred együttesével. 

A vendégek – a HVSE-hez – hasonlóan rapszodikus teljesítményt nyújtanak ebben a szezonban: 9 mérkőzésükön 3 döntetlent, 3 vereséget és 3 győzelmet tudnak felmutatni, ezzel jelenleg a tabella 7. helyét foglalják el. A vasiak ugyan 3 pozícióval aktuális ellenfelük mögött várják a meccset, de egy esetleges győzelem nem csak a gödörből való kilábalást segíteni, hisz meg is előznék a Balatonfüredet a táblázaton.

A szombathelyiek mestere, Szenczi Imre bizakodva várja a találkozót, amely nem ígérkezik könnyűnek.

Egy évek óta massziv, középmezőnyhöz tartozó csapattal találkozunk. Nagyon szoros a mezőny. Egy győzelemmel több pozíciót is javíthatnánk, de fordítva is igaz. Egy vereséggel már a veszélyzónába kerülhetünk. Nagyon fontos lenne már, hogy újra három pontot szerezzünk. Ferencz Z., letöltötte eltiltását és Balogh Ákos is meggyógyult. Mindkettőjükre számíthatok a matinén – fogalmazott Szenczi Imre.

A HVSE – Balatonfüred meccsen 11 órakor, a Kondics utcában harsan fel a kezdő sípszó. Látogass ki Te is és szurkolj a zöld-fehéreknek!

 

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!