Percről-percre:
2. perc: Garcia ment el a bal oldalon, majd 11 méterről a felső kapufát találta el.
11. perc: Bal oldali beadás után Vincze öt méterről az üres kapu fölé lőtt
24. perc: Diószegi jobbról, nyolc méterről a kifutó Dobó-Nagy mellett a jobb kapufa mellé helyezett.
45′ – Gól nélküli eredménynél vonultak a felek az öltözőbe.
61. perc: Bal oldali beadás után Vincze becsúszva, hét méterről úgy lőtt a kapuba, hogy a labda a jobb kapufáról vágódott a hálóba, 0-1.
71. perc: Pusztai egy csel után Madridhoz passzolt, a támadó 12 méterről a jobb sarokba lőtt, 0-2.
77. perc: Szabó közeli fejesét tolta szögletre bravúrral Dobó-Nagy.
83. perc: Gyors támadás végén Szabó 14 méterről a jobb sarokba lőtt, 0-3.
87. perc: Bal oldali szöglet után Pusztai bombázott 18 méterről a jobb sarokba, 0-4.
A vendégek ragadták magukhoz a kezdeményezést, a szombathelyiek védekeztek. A fővárosiak több helyzetet is kialakítottak, a játék a hazaiak térfelén folyt. A vasiak ellentámadásokkal próbálkoztak, amelyekben volt is némi veszély, ám komoly helyzetet nem tudtak kialakítani A félidő hajrájára aztán kiszabadult a nagy nyomás alól a hazaiak. Noha az első félidőt az FTC uralta, a Haladás Viktória játékosai hősiesen futballoztak – gólnélküli döntetlennel vonultak pihenőre a csapatok.
Szünet után is a ferencvárosiak irányították a játékot, a hazaiak egymást kisegítve védekeztek. Ám egy kihagyást góllal büntetett az FTC. A hazaiak megpróbáltak ritmust váltani, de a vendégek többet birtokolták a labdát. Majd egy szép támadás végén a két cserejátékos, Pusztai és Madrid összjátéka után utóbbi talált a hálóba. A hajrában aztán még két gólt lőttek a vendégek.
A Haladás Viktória bő egy órán át tartotta magát, végül kijött a tudásbeli különbség.
Haladás Viktória–FTC-Telekom 0-4 (0-0). Haladás Sportkomplexum, 150 néző, női NB I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Sipos.
Haladás Viktória: Dobó-Nagy – Nagy D. (Csáki, 46.)., Kovács V., Pintér, Nagypál – Németh A., Urbán (Novák, 81.), Sweatman, Kis (Németh M., 58.) – Vladulescu, Szil (Csizmadia, 80.). Edző: Markó Edina.
FTC-Telekom: Kostic – Ott, Csigi, Gődér (Németh D., 61.) – Vincze, Fenyvesi, Papp, Szabó V., Stanovic (Mucková, 78.) – Garcia (Madrid, 46., Adjei, 85.), Diószegi (Pusztai, 46.). Edző: Albert Flórián.
Gólszerzők: Vincze (61.), Mardid (71.), Szabó V. (83.), Pusztai (87.).

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!