Ép testben, ép lélek – tartja a régi közmondás és talán ez lehetne a szlogenje a hétvégén megrendezett Sawarrior Games erőpróbának is. A funcionális valamint a súlyzós edzések, a crossfit és az ügyességi feladatok elegyéből megálmodott feladatok idén is alaposan próbára tette mindazokat, akik szerették volna átlépni saját árnyékukat – mindezt versenykörülmények között.

A Sawarrior Gym saját versenyeként meghirdetett erőfelmérőjére rengeteg nevezés érkezett. Húsz csapat vállalkozott arra, hogy négy különböző helyszínen, egymást váltva bizonyítsanak. Valamennyi állomáson szigorú, de igazságos bírák szeme láttára kellett végrehajtani a feladatokat. Természetesen fontos szerepet kapott a helyes kivitelezés és a minél jobb időeredmény.

A hölgyek és urak mezőnyében is akadtak egykori és jelenlegi sportolók, ugyanakkor nézőként szintén ismerős arcokkal találkozhattak a kilátogatók. Röplabdázótól, ökölvívótól és labdarúgótól sem állt távol a feladatsor. Ráadásul az időjárás is megtisztelte a résztvevőket, hiszen kellemes napsütésben kellett a súlyokat cipelni és a kötéllel való ugrálás is elviselhetőbb volt olyen körülmények között.

A legjobbak pedig értékes nyereményekkel gazdagodtak a nap végén az Intersport felajánlásának köszönhetően. Ráadásul a kitartó nézők tombola sorsoláson vehettek részt, így közülük is akadtak olyanok, akik nem mentek üres kézzel haza. A rendezvény sikerét látva biztosra mondhatjuk, hogy jövőre is megrendezik majd a Sawarrior Games erőpróbát, akkor már ötödik alkalommal.

Végeredmény:

Női kategória

1. Wattacukor (Mester-Ábrahám Viktória, Erdős Lilla)

2. Majd a fiúk (Lukács Regina, Miskolczi Judit)

3. Virgin Skulls (Kónya Adrienn, Krancz Alexandra)

Férfi kategória
1. Ha nem megy ésszel (Kovács Adrián, Borsós Ferenc)
2. Impulzus Crossfitness (Pungor Péter, Hangrád Bence)
3. Wodstock (Nemes Bálint, Tarédi Máté)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!