A labdarúgó NB III. Észak-Nyugati csoportjának 11. fordulóját rendezik meg a hétvégén, ahol az 5 forduló óta nyeretlen Szombathelyi MÁV Haladás VSE együttese a Puskás Akadémia II. csapatához látogat.

A PAFC II. közvetlen riválisnak számít, hiszen mindkét együttes 11 ponttal áll a tabellán, ráadásul a szombathelyiek aktuális ellenfele sem szerepel túlságosan jól manapság, zsinórban 3 vesztes mérkőzést követően várják a hétvégét.

Szenczi Imre és csapata bizakodva várja a találkozót, amely előtt a mester nyilatkozott is lapunknak.

Ha válogatott szünet, akkor II. csapat az ellenfél visszajátszókkal. Sajnos az előző fordulóban újabb olyan begyűjthetőnek vélt pontokat veszítettünk, amivel együtt már minimum nyolcnál járunk. Ezek nagyon hiányoznak. Ezért vasárnap egy újabb nagyon fontos mérkőzés vár ránk, ahol nem mi leszünk a favoritok. Horváth Márk sérülése nem jött rendbe és a vírus is további játékosokat vett ki a heti programból. Vannak akik csütörtökig még nem is edzettek. Minden probléma ellenére megpróbálunk bravúrt hozni és három ponttal gazdagodni, mert már nagyon elszoktunk a győzelmektől – fogalmazott Szenczi Imre vezetőedző.

 

A bajnoki meccsen vasárnap 11 órakor harsan fel a kezdő sípszó. 

 

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!