Kemény felkészülésben vannak a szombathelyi kick-box versenyzők, hiszen hamarosan a világ legjobbjaival mérhetik össze tudásukat. Ennek a hangolásnak fontos állomása volt Csehország a sportolók számára. Így a szombathelyi Agrobio Classic Kick-box és Box Sport Club versenyzőjének Holczmüller Bencének is. A tehetséges küzdősportos ugyanis részt vett a Cseh Open erőpróbán.

A legutóbbi hétvégén népes mezőny gyűlt össze a nemzetközi versenyen. Összesen 31 klub, 202 versenyzője indult és akik 419 nevezést adtak le a szervezőknek. Holczmüller Bence és klubtársa, Csejtey Gábor idén részt vehet a portugáliai kick-box világbajnokságon, a magyar válogatott tagjaként és magyar bajnokként.

Az open erőfelmérő felkészítő versenyként szolgálta Holczmüller Bencét. Ezen a tornán ugyanis még nagyobb rutinra és tapasztalatra tudott szert tenni. Az éles körülmények sem hozták zavarba a szombathelyi kick-boxost, aki végig kiegyensúlyozottan szerepelt. Ennek is köszönhetően összesen négy medállal – két arany és két bronzéremmel – gazdagodva tért haza.

Eredmények:
Holczmüller Bence
Light-contact -84 kg 1.helyezett
Kick-light -84kg 1.helyezett
Light-contact -94kg 3.helyezett
Kick-light -94kg 3.helyezett

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!