A napokban jelentette be, hogy visszavonul aktív labdarúgói karrierjétől Eden Hazard, a Chelsea együttesében legendássá váló belga játékos. 

Noha a legtöbbek fejében biztosan a Real Madridnál eltöltött csúfos időszaka él, sok korábbi csapattársa megjegyezte Hazardról, hogy Messi és Ronaldo szintjére érhetett volna képességei alapján, ám a munkamorálja és az életfelfogása ebben meggátolta. Az említett problémák miatt nem tudott kiteljesedni a madridiaknál sem, 76 mérkőzésen összesen 7 gólt szerzett, míg korábban a londoniaknál 352 meccsen 110 gólt szerzett, valamint 92 gólpasszt is kiosztott.

Mi azonban a legszebb pillanataival szeretnénk megemlékezni a még mindig csak 32 éves Hazardról, akit elnéztünk volna még egy darabig a pályán!

Az első videóban egy Chelsea edzés látható, ahol pár csapattársával azon versenyeznek, hogy ki tud többet dekázni egy amerikai focilabdával. Van, akinek egész jól megy, akad, aki alig tudja eltalálni, és ott van Eden Hazard…

 Gyönyörű szóló góljaira mindig emlékezni fog a futballkedvelő társadalom.

Pályafutása során nyert Bajnokok Ligáját, többszörös spanyol bajnok, valamint kupagyőztes lett egyaránt Spanyolországban és Angliában is, míg pályafutása elején francia bajnokságot is nyert a Lille együttesével. A belga válogatott színeiben bronzérmes lett a 2018-as oroszországi világbajnokságon.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!