A Vas Vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokság küzdelmei a 10. fordulóval folytatódnak a hétvégén, ahol ezúttal is találunk kiemelkedő találkozókat. 

Igazi ki-ki meccsnek ígérkezik a Táplán és a Nádasd összecsapása, de a Sárvár és a Rábapaty mérkőzése is sok nézőt csalogathat ki a lelátókra.

A Király SE az eddig pocsékul szereplő körmendi együtteshez látogat, a listavezető pedig a szezonban eddig remekül teljesítő Söptével méri össze az erejét, igazi rangadó várható. Horváth András, a szombathelyi fiatalok mestere érdeklődésünkre elmondta, hogy győzelmet vár, a felnőttek közül nagy valószínűséggel Tarján Patrik ,,visszajátszik”.

– Hétről-hétre pechünk van az időjárással kapcsolatban, egész héten jó idő van, aztán jön a meccsnap és a feje tetejére áll minden, ez a védekező csapatnak kedvez. Minél előbb gólt akarunk rúgni, bízom benne, hogy a srácok átérzik a meccs fontosságát és sikerül megőrizni az 5 pontos előnyt a tabella élén. Az egyéni teljesítmények fontosak lesznek, a felnőtt csapat is minden bizonnyal megtekint bennünket, ez is inspiráló lehet fiataljainknak. A söpteiek szervezetten, jól játszottak eddig, stabilak, nehéz meccsre számítok – fogalmazott Horváth András.

Az Illés Akadémián 15 órakor kezdődő meccset a TrióTv youtube csatornája élőben közvetíti, a streamet a hungarysport.hu is átveszi.

A Celldömölk zsinórban a harmadik sikerét arathatja a Bük ellen, saját közönsége előtt pedig erre minden esélye meg is van.

A Szarvaskend az elmúlt fordulók rapszodikus teljesítménye után újra a győztes útra terelődne, ebben a csepregiek állhatják meg őket a hétvégén.

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!