Meglehetősen hullámzó teljesítménnyel rukkolt ki az elmúlt hetekben a Haladás VSE második számú futsal csapata, amely a másodosztály nyugati-csoportjában szerepel. Ugyanakkor Sziffer András tanítványai nem azért álltak a hatodik fordulót megelőzően a középmezőnyben, mert ne lenne tartása. Sokkal inkább arról van szó, hogy az NB II-es mezőnyben kiegyenlítetté váltak az erőviszonyok.

Egyetlen csapat sem mondhatja nyeretlennek magát, ahogy veretlennek sem. A szombathelyiek előtt viszont nagy lehetőség nyílt az UTE elleni rangadó során. Amennyiben nyernek a vasi titánok és a többi pályán is megfelelő eredmény születik, hatalmasat lépnek előre a tabellán. Ennek megfelelően nagyon stabil játékkal rukkoltak ki a hazaiak.

A vendégek csak az első félidő derekáig tartották a lépést, ekkor viszont három perc alatt kétszer is mattolták az újpesti kapust. Bár a szünet előtt még szépítettek a fővárosiak, de a mutatott játék alapján több gólos különbséggel vezethettek volna a szombathelyiek. Ami viszont nem sikerült az első felvonásban a másodikban kamatosan visszajött.

Főként Volner Bence játszott elemében, aki mesterhármast jegyzett a találkozón. Ugyanakkor csapatként is sokkal egységesebb volt a Hali-fakó, amely a második félidő közepére el is döntötte a mérkőzést. Az 5-2-es győzelemnek köszönhetően a Hali-fakó fellépett a második helyre és ezzel zsinórban negyedszer is sikerrel vették az akadályokat.

Haladás VSE II. – UTE 5-2 (2-1)

Haladás: Győrfy B. – Novák D., Vidák B., Volner B., Dobos D.
Csere: Őri D. – Knizs O., Körmendy G., Vatamaniuc-Bartha D., Kiss P., Dobány P.
Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerző: Volner (10′, 27′, 28′), Knizs O. (13′), Kiss P. (34′) illetve Czerman (19′), Medveczki (38′)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!