Ahogy korábban megszokhattunk nagyon fontos a közösség építése szinte valamennyi sportegyesület és szakosztály számára. A Szombathelyi Futóklub Szabadidősport Egyesület pedig a megalakulását is ez határozta meg. Baráti közösség rendszeresen járt össze kocogni, edzeni, ez pedig szép lassan kinőtte magát és egyre többen kezdtek visszatérőként csatlakozni a kezdeményezéshez.

Nem véletlen, hogy több saját szervezésű és lebonyolítású programmal kedveskedtek az egyesület vezetői, akik valamennyi korosztályt szeretnék megmozgatni. Nemcsak időszakosan, hanem akár visszatérő jelleggel is. Az egyik legismertebb és legnépszerűbb közösségi mozgásuk az Éjszakai futás volt, ugyanakkor szinte valamennyi évszakhoz idomulva újabb kezdeményezéssel bővítik a kínálatot.

Az őszi időszak az egyik legszínesebb évszak, ezt pedig igyekszik meglovagolni a Pátkai Attila vezette Futóklub is. Ezúttal az egyik legismertebb nemzetközi ünnepnek avanzsáló Halloween ad jó apropót, hogy mindenki hódoljon a futásnak valamint elővegye legkreatívabb oldalát is. Ezen a rendezvényen ugyanis erre is szükség lesz.

Halloween Run 2023. avagy ismét egy rém jó futás alcímet kapta, így valamennyi résztvevők jelmezekben, maszkokban várnak a szervezők. A felhívás kitér arra is, hogy mindenki úgy nézhet ki, ahogy valójában sosem szeretnél. A rendezvény középpontjában természetesen a sportos életmód és a kocogás lesz, de egy kis humor sosem árt.

A Szombathelyi Futóklub eseményét 2023. október 31-én, kedden rendezik meg. A gyülekezés helyszíne a Csónakázó tó parkolója lesz, innen indul a tömeg a belváros irányába, majd térnek vissza a kocogók a start pozícióba.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!